Skräddarsy din resa

BO HOS OSS

Möhippa, svensexa eller annat aniversarium

För er som inte vill hyra bil och ha bekvämligheten/lyxen att bli omhändertagen och uppleva denna kulturrika del av Katalonien tillsammans med en kunnig och rolig guide* skräddarsyr jag även paketresor utifrån era önskemål.

Ni är minst 4 och max 8 personer och resans längd kan vara allt från 2 dagar till 2 veckor. För att hinna se och uppleva något  rekommenderar jag dock minst 3 hela dagar. Normalt sett blandar jag kulturupplevelser med lättare vandring och besök på vingårdar, likt denna. Men resan går att förkorta eller förlänga. 

Vill ni ha mer fokus på vin och Cava tar vi fler dagar i fantastiska vinområden. Bland annat världsberömda Priorat. Vi kan ordna olivoljeprovning, golf, gocart, heldag med Barcelonas guldpärlor, Sitjes, Gaudies hemstad Reus osv. Möjligheterna är oändliga så bara att kontakta mig för förslag eller önskemål så syr jag ihop ett kostnadsfritt förslag (ej bindande, läs mer här).

Vill ni fira en födelsedag, bröllopsdag, möhippa, svensexa eller något annat så ordnar vi även aktiviteter på gården; vinprovning, matlagningskurs osv. Vänligen kontakta mig för kostnadsfritt förslag.

Vår guide har guidenr och rätt att köpa biljetter och guida inne i alla officiella monument.

20190223_132710

Våra boenden

Hus

Våra hus Gaia och Luna ligger avskilt från det stora huset och delar egen uteplats med härlig soffgrupp, matbord, grill och pizzaugn. Där kan man njuta med vänner, laga mat, slappa i hängmattorna eller bara njuta i skuggan under pergolan. 

(Minst 4 nätter vid högsäsong. Resterande tid, minst två nätter.) 

_U2A8354-Redigera

Rum

I en del av vårt hus med privat ingång hyr vi ut två små rum med privata badrum samt en underbar suit med både säng och bäddsoffa, eget badrum samt magisk terrass. För tillfället hyrs rummen endast ut som ett tillägg till våra hus i fall ni är ett större sällskap. 

Kontakta oss

Är du intresserad av att skräddarsy en resa?

Kontakta oss, så kan vi ordna en lösning som passar er!