Bokningsvillkor

Våra villkor för dig som bokar en resa eller ett boende

Bokningsvillkor Finca La Gunilla B&B
– För att bekräfta beställningen och reservera det hus eller rum som önskas ska 25% av kostnaden betalas. Slutbetalningen ska erläggas senast 8 veckor före ankomst.
– Vid avbeställning tidigare än 8 veckor får du tillbaka allt utom bokningsavgiften på 25%
– Du kan överlåta boendet till en annan person.
– Om vi inte kan fullgöra avtalet och ändringen är av väsentlig betydelse för dig så har du rätt att frånträda avtalet. Du har då rätt till tillgodokvitto eller en full återbetalning.

Bokningsvillkor Paketresor
– För att bekräfta beställningen och garanteras en plats på resan så ska du inom 7 dagar betala 25% av kostanden för resan. Dessa 25% är endast återbetalningsbar i fall resan ställs in. Slutbetalningen ska erläggas senast 8 veckor före avresa.
– Dessa 25% är endast återbetalningsbar i fall resan ställs in. Slutbetalningen ska erläggas senast 8 veckor före avresa.
– Vid avbeställning tidigare än 8 veckor innan avresa får du tillbaka allt utom bokningsavgiften.
– Du kan överlåta resan till en annan person, om detta av någon anledning skull leda till ytterligare kostnader så ska du eller den nya resenären betala för dessa.
– Om vi inte kan fullgöra avtalet och ändringen är av väsentlig betydelse för dig så har du rätt att frånträda avtalet. Du har då rätt till en ersättningsresa eller en full återbetalning.
– I resans pris inkluderas inkvartering i dubbelrum, om inget annat framgår, och enkelrumstillägg kan oftast bokas för en tilläggsavgift.
– Vi reserverar rätten att ställa in resan om för få deltagare anmäler sig, om resan inte kan genomföras på grund av hinder utanför vår kontroll, eller ingripande händelser inträffar på eller i närheten av resmålet som väsentligt påverkar resans genomförande. I så fall återbetalas hela resans pris.
– Vi reserverar också rätten att genomföra resan med en annan guide, reseledare osv, om den förbestämda reseledaren förhindras att delta på grund av t.ex. sjukdom och olyckshändelse.
– Du är som deltagare skyldig att följa alla våra anvisningar under resans gång.

De kombinerade resetjänsterna du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Wine and adventure kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. 

Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302 hittar du här

Genom att acceptera våra resevillkor accepterar du även vår integritetspolicy.